Soepje van champignons en truffel met cannelloni gevuld met mousse van eendelever.

U bent nu hier: Home > Gerechten en menu's > Gerechten 2013 > voorgerechten > Soepje van champignons en truffel met cannelloni gevuld met mousse van eendelever.

Soepje van champignons en truffel met cannelloni gevuld met mousse van eendelever.

 Cannelloni met eendelever;

- draai eendelever fijn in keuken machine
- voeg 2 eetlepels mascarpone, peper en zout, scheutjes cognac toe
- rol brood dun uit tussen twee lagen plastic, stop dit in de cannelloni en laat in de oven drogen op   150 graden
- probeer zoveel mogelijk ruimte te houden zodat er voldoende mousse in kan.
- Tussendoor testen of brood al hard is en als het de vorm blijft houden uit de cannelloni halen en   verder drogen in de oven
- spuit vlak voor serveren de mousse erin.

Ingrediënten soep;

Plakjes gesneden champignon de Paris
Teentje knoflook
2 dl room
1 dl melk
Geplukte tijm
1 dl witte wijn
Fijn gesneden sjalot
2dl groenten bouillon

Bereiden van de soep.

-      Zweet sjalot, champignons aan en blus dit af met witte wijn.
-      Voeg tijm, bouillon en room toe en laat geheel gaar koken
-      In de blender fijn draaien en op smaak brengen
-      Evt truffel erbij doen.