U bent nu hier: Home > Gerechten en menu's > Gerechten 2013 > tussen gerechten > Gebakken coquille met bloemkool, kappertjes beurre noisette.

Gebakken coquille met bloemkool, kappertjes beurre noisette.

Bereiden van de beurre noisette

  • Laat boter langzaam smelten zodat deze licht verkleurd, onderin zullen er bruine stukjes ontstaan wat licht naar nootjes ruikt.

Bereiden van de bloemkool

  • Snijd de bloemkool in wat grove roosjes en haal een dunschiller over de kleine bloemetjes, op moment van serveren de bloemkool in bakpan, beurre noisette erbij doen en op smaak brengen met zout en de fijn gehakte kappertjes

Bereiden van de fritot van asperge,

  • Maak het tempura beslag aan, iets kerrie poeder erdoor doen, haal de asperge erdoor en frituur de asperge goudbruin.

Bereiden van de coquilles,

  • Maak de coquille schoon en let op het aanhecht stukje aan de zijkant verwijderen.
  • Bak de coquille in hete pan met iets olie, vlak voor je de coquille serveert iets boter in de pan erbij doen, zout over de coquilles, en serveren op bord.