U bent nu hier: Home > Gerechten en menu's > Gerechten 2013 > tussen gerechten > Barmundi met couscous en yoyo saus.

Barmundi met couscous en yoyo saus.

Bereiding van de vis filet

  • Verwijder de graatjes en verdeel de filet in voldoende stukjes.
  • Op moment van serveren bakken we de vis op de huid

Ingrediënten van de couscous.

Kopje couscous
2,5 dl groenten bouillon
Fijn gesneden abrikozen
Gestampte pistache nootjes
Fijn gesneden mint
Lente ui


Bereiden van de couscous

  • Laat de couscous wellen in de bouillon

  • Op moment van serveren vermengen met de andere ingrediënten

Ingrediënten yoyo saus

Fijn gesneden tomaat
Dessert lepel kerrie poeder
Stukje verse gember
Stukje rode peper fijn gesneden
Fijn gesneden sjalot
2 dl vis bouillon
1 dl room

Bereiden van de saus;

  • Bak de uien, tomaat,knoflook aan in iets olie
  • Voeg kerrie, peper en gember toe
  • Afblussen met de bouillon en de room erbij
  • Rustig laten trekken, Vlak voor serveren door zeef halen en afsmaken.