Tussengerechten 2013

U bent nu hier: Home > Gerechten en menu's > Gerechten 2013 > tussen gerechten

Gebakken roodbaars, sinaasappelbotersaus en bulgur

Gebakken roodbaars, sinaasappelbotersaus en bulgur

Gebakken haasfilet, jus met Marokkaanse specerijen, tartatin van sjalot.

Gebakken haasfilet, jus met Marokkaanse specerijen…

kroket van wild

kroket van wild

Bouillon van gamba’s gevuld met diverse schaal en schelpdieren.

Bouillon van gamba’s gevuld met diverse schaal en …

Taartje van kabeljauw en aardappel geserveerd met crème van sjalot.

Taartje van kabeljauw en aardappel geserveerd met …

Bereiding van bataat met gebakken lamsfilet.

Bereiding van bataat met gebakken lamsfilet.

Dun gesneden kabeljauw met noten pesto en duxelles

Dun gesneden kabeljauw met noten pesto en duxelles

Soepje van spinazie met zee vruchten

Soepje van spinazie met zee vruchten

Gebakken coquille met bloemkool, kappertjes beurre noisette.

Gebakken coquille met bloemkool, kappertjes beurre…

Barmundi met couscous en yoyo saus.

Barmundi met couscous en yoyo saus.