Tartaar van gestoomde makreel met krokante aardappelen salsa van tomaat.

U bent nu hier: Home > Gerechten en menu's > Gerechten 2012 > Voorgerechten > Tartaar van gestoomde makreel met krokante aardappelen salsa van tomaat.

Ingrediënten makreel tartaar.

  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels fijn gesneden bieslook
  • Fijn gesneden appeltje
  • Fijn gesneden rode ui
  • Iets koriander
  • Tabasco of tandori Spice

Bereiden van de makreel

- Pluk de makreel en vermeng deze met de ingrediënten.

- Breng geheel op smaak met evt iets citroensap.

Tomaten salsa

- Doe de tomaten in kleine blokjes snijden zonder vel en zaad.

- Voeg toe wat olijf olie,zout, peper evt iets wijn azijn.

- Maak nu een taartje met de ring vul deze niet helemaal af tot de rand zodat er bovenop plaats blijft voor een beetje tomaten salsa.

Krokante chips;

Schil de aardappel en haal deze over de mandoline en frituur de aardappel schijfjes krokant zodat er wafel aardappel schijfjes ontstaan

Frituur de dunne plakjes truffel aardappel en serveer deze er ook bij.