De kookstudio

Als je binnenkomt is er een prachtige ruimte met een groot wijnrek waar diverse wijnen op staan en waar je lekker kunt zitten om de avond te starten. Als we de trap omhoog gaan is er een gezellige huiskamer waar Eefje iedere maand een nieuwe styling laat plaats vinden waardoor seizoenen en ook thema's de hoofdrol spelen. Hier zullen de gerechten worden opgegeten die door u zelf zijn gemaakt met de begeleiding van Ted. Als we de volgende trap omhoog nemen zien we daar een prachtige keuken waar gasten samen met Ted hun maaltijd gaan bereiden. Met receptuur en een heerlijk glas wijn koken ze een volledig menu. Dit kan met een bepaald thema of met wat het seizoen te bieden heeft. ook word er gebruik gemaakt van de lokale, biologise produkten die afkomstig zijn van de zorg boerderij van Geeke Bassa in Hei en Boeicop. Dus voor een complete avond uit een leuk idee. Ook bestaat de mogelijkheid voor catering bij u thuis, als u een vergadering wilt houden of op bedrijf voor het verzorgen van kookworkchops,  diverse amuses voor bij de borrel, heerlijke lunches en mooie diners verzorgt met gedekte tafels en passende wijnen.

 

Kookworkshops Diner/Lunch*

Hier gaat u zelf 4-5 gangen bereiden onder genot van een lekker glas wijn of andere drank naar keuze. Natuurlijk is Ted ook aanwezig om u te helpen en tips te geven. Na het bereiden gaat u met zijn allen aan tafel om al deze heerlijkheden te gaan proeven. Dit kan als verjaardagsfeest, Teambuilding sessie voor u bedrijf of een teamuitje etc.

Diner / Lunchen*

U wilt liever lekker plaatsnemen en gewoon een hapje eten? Ook dat kan.
Ted zal zelf 4-5 gangen bereiden en daarbij de wijn kiezen die het beste past bij het eten.

Catering

Een buffet bij u thuis kan ook geregeld worden. In overleg met Ted wordt het buffet samengesteld en wordt alles netjes bij u thuis geleverd. 

Diner/Lunch bij u thuis of op het werk*

 Ted komt een avond in uw keuken koken en verzorgt een 4-5 gangen diner/lunch. Nodig u vrienden en vriendinnen uit voor een lekker diner/lunch bij u thuis.

Vergadering

 U zoekt een ruimte om te vergaderen? Ook dan kunnen wij u misschien wel helpen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een lunch tussendoor te doen of een diner na afloop. Alleen vergaderen met koffie en thee kan natuurlijk ook.

Amuses

Bij een borrel of een feestje kunnen wij ook Amuses verzorgen.


* Aantal personen minimaal 10.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie: tedskookstudio@gmail.com

 

 


 
 

Impressies